Cégünk 1996 -ban alakult, családi vállalkozásként.

Eleinte nem volt irodahelyiségünk, és főleg számítástechnikai tanfolyamokat szervezetünk.

Nyitottunk egy irodát. Előtérben új szolgáltatásunkkal a könyveléssel. Akkora volt azvs6 érdeklődés, hogy miután üzlethelyiséget váltottunk, az új helyiségben kizárólag könyveléssel foglalkoztunk. Majd a cég két részre vált és a könyvelési irányt egy külön cég vitte tovább.

Számítástechnikai tevékenységünket ez után indítottuk be. Az informatika minden szakterületén jelen voltunk. Új és használt gépek összeszerelése, javítása, karbantartása, egyedi szoftverek készítése, rendszergazdai tevékenység, stb.

vs11Később a számítástechnikai tevékenységet egy speciális nyomdaipari ügyviteli szoftvereket fejlesztő szakterületté alakítottuk át, majd ez a teljes tevékenység különválasztásra került egy külön cégben.

Ez a termékkör a továbbiakban a Promagic Hungary Kft. néven megy tovább.

2004 elején alakítottuk ki vegyipari analatikai laboratóriumunkat.
Köszönhetően a rendkívül lelkes szakembergárdának laborunk, nagyon dinamikusan fejlődik. Folyamatosan bővítjük, fejlesztjük gépparkunkat, hogy minden felmerülővs2 igénynek meg tudjunk felelni. Független laborként működünk, így az összes új, EU -s irányelvnek megfelelve tudunk partnereink rendelkezésére állni.

2011 -ben cégünk átalakult, és immáron Kft -ként működünk tovább.

2011 végén az új Széchenyi terv keretén belül sikerült egy új telephelyet vásárolnunk. Az átköltözés rendben lezajlott, mostmár új telephelyünkön várjuk régi és új partnereinket!

A jövőt nem tudjuk, de célunk, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek.

szechenyi_l